Over-ons

Ons team

Ons team

Team Stessens Energy Systems

Martina

Bestuurder
Stessens Energy Systems

089 84 31 92
martina@stessens-energy.be
Martina Stessens, bestuurder Stessens Energy Systemes

Hey, Ik ben Martina. Als gepassioneerde bestuurder van dit bedrijf, zorg ik dat al onze neuzen in dezelfde richting staan.
Door mijn jarenlange ervaring in deze sector, zoek ik continu naar kwaliteitsmerken om een systeem op uw maat te kunnen aanbieden. Ik sta in voor de vernieuwingen, bijscholingen en structuur binnen ons bedrijf. Voor gespecialiseerde vragen, kan u steeds bij mij terecht.

Jan

Vertegenwoordiger
Regio Zuid-Limburg, Vlaams-Brabant en Wallonië

0486 90 89 25
jan@stessens-energy.be
Jan vertegenwoordiger regio Zuid-Limburg, Vlaams-Brabant en Wallonië

Hallo, Ik ben Jan. Ik ben gespecialiseerd in zonne-energie. Door mijn ervaring is professioneel advies gegarandeerd. Voor de verkoop ben ik actief in Vlaams-Brabant, Zuid-Limburg en Wallonië. Bij mij kan u terecht voor snelle, duidelijke en gepersonaliseerde offertes. Tevens ben ik 24/7 bereikbaar.

Eric

Vertegenwoordiger
Regio Antwerpen

0474 58 26 28
eric@stessens-energy.be
Eric vertegenwoordiger regio Antwerpen

Hallo, ik ben Eric. Luisteren, rustig analyseren en probleem oplossend denken, deze eigenschappen typeren mij. Elke klant en dossier blijft uniek voor mij en verdient telkenmale de best mogelijke service. Goede afspraken maken goede vrienden.

Dario

Vertegenwoordiger
Regio Midden-Limburg en Noord-Limburg

0496 41 40 41
dario@stessens-energy.be
Dario vertegenwoordiger regio Midden-Limburg en Noord-Limburg

Hey, Ik ben Dario. Ik ben gepassioneerd door hernieuwbare energie en wil mijn kennis graag delen. Met mijn positief enthousiasme wil ik u graag bijstaan in de zoektocht naar de installatie die het best bij u past. De grootste voldoening haal ik uit het helpen van mensen, dus met al uw vragen voor en na de installatie kan u altijd bij mij terecht. Ik zal u met veel plezier bijstaan.

Machim

Vertegenwoordiger
Regio Kempen en Vlaams-Brabant

0477 63 58 42
machim@stessens-energy.be
Machim vertegenwoordiger regio Kempen en Vlaams-Brabant

De juiste oplossing zoeken is niet altijd eenvoudig. Er zijn keuzes te over. Samen gaan we door alle mogelijkheden van de markt en bekijken we wat voor u past en interessant is. De juiste oplossingen zoeken voor u en uw situatie daar maak ik graag mijn missie van.

Jimmy

Vertegenwoordiger
Regio Midden-Limburg

0497 99 23 28
jimmy@stessens-energy.be
Jimmy vertegenwoordiger regio Midden-Limburg

Ik ben Jimmy. Mijn doel is om samen met jullie een optimale oplossing te zoeken om de energiekosten naar beneden te krijgen door jullie correcte en betrouwbare informatie te geven. Service, kwaliteit en eerlijkheid is heel belangrijk voor mij en dit wil ik met jullie delen. Mijn passie is om jullie een zonnige lach op het gezicht te toveren.

Bij Stessens Energy Systems bent u aan het goede adres voor een deskundige en professionele dienstverlening.

Waarom Stessens Energy Systems kiezen?

Martina vertelt u graag zelf waarom het een goede keuze is om voor Stessens Energy Systems te kiezen:

Jarenlange expertise

“Hernieuwbare energie is simpelweg onze passie”. Sinds 2013 hebben wij ervaring opgedaan in deze sector binnen verschillende andere bedrijven. Onze knowhow is hierdoor bijzonder groot. Met ons team hebben wij alle kennis in huis om u het beste voorstel op maat aan te bieden.

Rescert certificiëring

Ons bedrijf beschikt over het Rescert (certificeringsnr 04256). Het wordt toegekend op basis van erkende opleidingen, afgelegde examens en relevante beroepservaringen. Daarnaast is een voortdurende bijscholing vereist. Iedere 7 jaar wordt het certificaat getoetst aan bovenstaande eisen en bij goedkeuring vernieuwd.

Al onze medewerkers volgen de trainingen over de producten die we bij Stessens Energy Systems aanbieden. Hierdoor zijn we steeds mee met de laatste ontwikkelingen.

Persoonlijke aanpak en vlotte dienst na verkoop

“Wij proberen de klant rechtstreeks te helpen. Bij ons kun je terecht voor individueel advies op maat. Directe communicatie en duidelijke planning vinden we heel belangrijk. Hiervoor kan u steeds terecht op kantoor of bij uw vaste vertegenwoordiger die uw installatie opvolgt van A tot Z.

De dingen die we voor u kúnnen regelen, die regelen we ook. Zo proberen wij bijvoorbeeld om het papierwerk voor u tot een minimum te beperken.

Kwaliteitsmerken

Zoals je elders op deze website kunt lezen, leggen wij nooit merken op aan de klant. Liever informeren we hen eerlijk over de voor-en nadelen van een bepaald merk. Maar één ding staat vast: wij werken altijd met kwaliteitsmerken.

Bedankt voor het vertrouwen!